9 gode råd til bedre hygiejne på arbejdspladsen

Skab et bedre indeklima og forebyg helbredsmæssige gener for dine medarbejdere med disse 9 gode råd.

Download

Services

En bred vifte af services

Mulighederne er mange og redskaberne uendelige. Så hold godt fast. Vi tilbyder professionel rengøring butikker, kontorer, produktionshaller, køkkener og efter håndværkere.

Derudover tilbyder vi skræddersyede services baseret på jeres behov. Vi aftaler i fællesskab, hvad I har brug for og lægger en plan sammen, så I er sikre på at få et godt resultat – hver gang.

Du kan ligeledes kontakte Birns, når du har brug for

  • Privat rengøring
  • Facility service inde og ude
  • Alle former for gulvbehandling, opskuring og polering
  • Rensning af måtter og tæpper
  • Kantineservice
  • Vinduespolering
  • Levering af papirvarer og rengøringsmidler

Vi arbejder altid fleksibelt og ansvarsbevist – og sikrer, at I får den service, der passer til jeres behov.

”Birns er rengøringsfirmaet med et ekstra touch. Du får, hvad du plejer – bare med lidt ekstra …”

Erhverv/kontor

Vi er specialister i omhyggelig og samvittighedsfuld kontorrengøring i både større og mindre skala. Har du derfor brug for ofte og hyppig rengøring – eller omvendt – kan vi hjælpe dig.

Omfang og intervaller aftales blot i samarbejde med din faste supervisor, som altid er behjælpelig.

Erhverv/produktion

Vi har ekspertise i rengøring af alle typer produktions- og erhvervshaller – inklusiv rengøring af maskiner. Der er ikke den opgave, vi ikke kan løse.

Vores referencer strækker langt og består af en stor gruppe produktionsvirksomheder i hele Trekantområdet. Til disse har vi udviklet en række nye metoder, som sikrer resultater af ekstra høj kvalitet. Vi har bl.a. udviklet teleskoprør, som muliggør støvsugning af ventilationsrør, der hænger i 6-7 meters højde.

Privat

Slip for trætte arme og striber på vinduerne. Vi tager os gerne af din vinduespudsning, så du kan nyde et rent udsyn og få overskud til mere af det sjove.

Du kan booke os fast enten ugentligt, hver anden uge eller månedligt. Så det er helt op til dig, hvor ofte huset skal stråle udefra.

Vil du selv pudse dine vinduer?

Det behøver ikke at være svært at pudse vinduer. Så længe du har det rigtige udstyr. En god skraber, indvasker, klude og viskestykker giver dig en god start.

Klik ind på rengøringsshoppen og find alt det bedste udstyr. Så er du sikker på et strålende resultat uden striber – hver gang.

Vi kan kontrollere hygiejnen

Ligesom vi tilbyder ekstraydelsen Aktivt Vand, tilbyder vi også ekstraydelsen Hygiejnekontrol. Her foretager vi målinger efter hver rengøring og dokumenterer den høje effekt.

Vi kan både kontrollere vores egen og andre firmaers rengøring ved aftale om uanmeldt besøg. Det er helt op til dig og din arbejdsplads’ behov.

Kontakt

Få et godt tilbud på rengøring og vinduespolering

Vi er altid klar til at udarbejde et godt tilbud til dig og din virksomhed. Udfyld formularen og fortæl os gerne, hvad du ønsker så detaljeret som muligt. Så vender vi tilbage i løbet af 48 timer.