9 gode råd til bedre hygiejne på arbejdspladsen

Skab et bedre indeklima og forebyg helbredsmæssige gener for dine medarbejdere med disse 9 gode råd.

Download

Om os

Med samvittigheden på det rene

Siden Birns så dagens lys i 1994 har topprioriteten altid været at opnå den bedste kvalitet og hygiejne hos kunderne. Og endda helst uden brug af for mange kemikalier. For vi ønsker at rengøring skal være rigtig ren – selv med samvittigheden på det rene.

Birns Rengøring er blevet kendt i Vejle for høj kvalitet og god personlig kontakt. I starten var det Tue Birn selv, som tog sig af både rengøring og kontakten til kunderne, men i dag er der mere end 20 fuldtidsmedarbejdere, som hjælper med at udføre arbejdet. Det betyder blandt andet, at det hver gang er den samme rengøringsmedarbejdere, som kommer i din virksomhed, og at du som kunde hos os har en fast kontaktperson, du altid kan henvende dig til.

Rengøring i alle hjørner

Produktionsrengøring kræver, at du har 100% tillid til din rengøringspartner, fordi en sikker rengøring kan betyde en stor forskel på bundlinjen. Vi har et helt hold af erfarne specialister, der gør sig umage med at finde den rigtige løsning på lige netop dit rengøringsproblem.

Der er ingen tvivl: Vi kommer rundt i alle hjørner. Faktisk synes vi, det er spændende at skabe de rigtige metoder, når det er svært at tilrettelægge en optimal renholdelsesplan.

Når du samarbejder med os, får du din egen kontaktperson, som du altid kan henvende dig til. Du får også altid det samme rengøringspersonale, som kender enhver krog i din virksomhed eller dine erhvervslokaler – og som er fortrolige med de rutiner, som er nødvendige hos jer.

Vi deltager i integrationsprojekter

Hos Birns gør vi meget for at give tilbage. Derfor deltager vi selv i flere integrationsprojekter med Vejle kommune. Men især fordi vi ved, at tilfredse medarbejdere udfører deres arbejde bedre og bliver hos os i længere tid – alt sammen noget, der udmønter sig i bedre service for vores kunder.

Kontakt

Få et godt tilbud på rengøring og vinduespolering

Vi er altid klar til at udarbejde et godt tilbud til dig og din virksomhed. Udfyld formularen og fortæl os gerne, hvad du ønsker så detaljeret som muligt. Så vender vi tilbage i løbet af 48 timer.