9 gode råd til bedre hygiejne på arbejdspladsen

Skab et bedre indeklima og forebyg helbredsmæssige gener for dine medarbejdere med disse 9 gode råd.

Download

Rengøring helt uden kemi

Ligesom vi har en holdning til kluden, har vi også en holdning til kemi. Vi vil helst være foruden kemi og bruger det stort set aldrig. Dette kan vi, fordi vi arbejder med rent vand. Altså ikke rent som det, der kommer ud af hanen. Men rent så du kan måle og mærke det på en helt større skala.

Aktivt Vand

Det “rene vand”, som vi også kalder for Aktivt Vand, er renset for kalk og mineraler ved hjælp af et filter af birkeharpiks, der i øvrigt ikke udleder CO2. Aktivt Vand er udviklet af os og har den fordel, at det gør helt rent uden brug af kemi. Faktisk gør Aktivt Vand bedre rent end almindeligt vand tilsat sæbe.

Aktivt Vand kan bruges til almindelig rengøring af borde og kontorelementer, ved gulvvask og til vinduespolering. Og så kan det dokumenteres ved målinger.

Aktivt Vand er en ekstraydelse, som mange af vores kunder vælger – og som de er glade for. En af dem er Logicon, som over en længere periode har fået gjort rent helt uden brug af kemi. De har fået et mere friskt arbejdsmiljø og oplever, at det føles mere rent. Der bruges kun mikrofiberklude og rent vand.

Kontakt

Få et godt tilbud på rengøring og vinduespolering

Vi er altid klar til at udarbejde et godt tilbud til dig og din virksomhed. Udfyld formularen og fortæl os gerne, hvad du ønsker så detaljeret som muligt. Så vender vi tilbage i løbet af 48 timer.