9 gode råd til bedre hygiejne på arbejdspladsen

Skab et bedre indeklima og forebyg helbredsmæssige gener for dine medarbejdere med disse 9 gode råd.

Download

Erhverv

Vi er den ideelle servicepartner og tilbyder professionel rengøring af butikker, kontorer, produktionshaller, køkkener og efter håndværkere. Og vi arbejder fleksibelt og ansvarsbevidst, så I får den service, der passer til jeres behov.

Erhverv/kontor

Vi er specialister i omhyggelig og samvittighedsfuld kontorrengøring i både større og mindre skala. Har du derfor brug for ofte og hyppig rengøring – eller omvendt – kan vi hjælpe dig.

Omfang og intervaller aftales blot i samarbejde med din faste supervisor, som altid er behjælpelig.

Erhverv/produktion

Vi har ekspertise i rengøring af alle typer produktions- og erhvervshaller – inklusiv rengøring af maskiner. Der er ikke den opgave, vi ikke kan løse.

Vores referencer strækker langt og består af en stor gruppe produktionsvirksomheder i hele Trekantområdet. Til disse har vi udviklet en række nye metoder, som sikrer resultater af ekstra høj kvalitet. Vi har bl.a. udviklet teleskoprør, som muliggør støvsugning af ventilationsrør, der hænger i 6-7 meters højde.

Kontakt

Få et godt tilbud på rengøring og vinduespolering

Vi er altid klar til at udarbejde et godt tilbud til dig og din virksomhed. Udfyld formularen og fortæl os gerne, hvad du ønsker så detaljeret som muligt. Så vender vi tilbage i løbet af 48 timer.