9 gode råd til bedre hygiejne på arbejdspladsen

Skab et bedre indeklima og forebyg helbredsmæssige gener for dine medarbejdere med disse 9 gode råd.

Download

Blog

”Aktivt vand” renser i dybden – uden kemi

Tænk, hvis man kunne nøjes med at gøre rent med vand, undgå allergier og slippe for kvælende rengøringsdampe fra rengøringsmidler, der helt unødvendigt skader miljøet. Det kan man nu. Eller i hvert fald hos Birns.

Det “rene vand”, som vi også kalder for Aktivt Vand, er renset for kalk og mineraler ved hjælp af et filter af birkeharpiks, der i øvrigt ikke udleder CO2. Aktivt Vand er udviklet af os og har den fordel, at det gør helt rent uden brug af kemi. Faktisk gør Aktivt Vand bedre rent end almindeligt vand tilsat sæbe.

Aktivt Vand kan bruges til almindelig rengøring af borde og kontorelementer, ved gulvvask og til vinduespolering. Og så kan det dokumenteres ved målinger.

Aktivt Vand er en ekstraydelse, som mange af vores kunder vælger – og som de er glade for. En af dem er Logicon, som på 5. måned får gjort rent helt uden brug af kemi. De har fået et mere friskt arbejdsmiljø og oplever, at det føles mere rent. Der bruges kun mikrofiberklude og rent vand.

Kontakt

Få et godt tilbud på rengøring og vinduespolering

Vi er altid klar til at udarbejde et godt tilbud til dig og din virksomhed. Udfyld formularen og fortæl os gerne, hvad du ønsker så detaljeret som muligt. Så vender vi tilbage i løbet af 48 timer.